Gravstein

Vi selger gravstein fra Eide stein. Nye gravsteiner finnes både i tradisjonelle og mer utradisjonelle utførelser og materialer. Vi har mange fine alternativer å velge blant i alle prisklasser. Vi gir god veiledning sammen med en god pris.

Vi har også mange tilbudsteiner, som gjerne har vært fjor årets modell. Ta kontakt for et godt tilbud. Vi utfører også oppussing på eksisterende monument og veiledning for hva som er lurt og gjøre ved navnetilføyelser.

 

Når man skal sette opp et gravmonument er det en viss ventetid før dette kan gjøres. Som hovedregel kan gravstein settes på plass tidligst 6 måneder etter en begravelse. Ved bisettelse, der man begraver en urne, kan gravsteinen tidligst settes ned etter at urnenedsettelsen har skjedd.

Navnetilføyelse på eksisterende grav er det vanlig å føre avdødes navn på det eksisterende gravminnet. Mangler gravsteinen plass til flere navn, kan fronten slipes ned før ønsket innskrift påføres på nytt. Dette muliggjør bevaring av et gravminne som kan være betydningsfullt for avdøde og pårørende. Både nedsliping og ny navnepåføring er arbeid vi kan ordne for dere.

 

Mange har ansvar for eldre gravsteder som begynner å preges av tiden.Om ønskelig kan gravminnet rengjøres og innskriften pusses opp slik at gravminnet fremstå som tilnærmet nytt.

 

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Se katalog her