Om oss

Bergen Gravferdshjelp er en del av Fana & Fyllingsdalen Begravelsesbyrå. Det ble startet i 2012 av ektepar Glenn Walle Vikøyr og Gunvor Vikøyr.

De hadde et ønske om å gjøre en forskjell i en komplisert bransje med store prisforskjeller. Når noen går bort, skal ikke prislappen på begravelsen trenge å bekymre deg. Vi har komplette løsninger med prisgaranti, hvor vi ordner alt det praktiske og yter personlig service hele døgnet. Også utenfor kontortid.

Ved å forenkle det praktiske i gravferdsprosessen får pårørende mer tid til hverandre og til å møte og bearbeide følelsene som oppstår når noen går bort.

Vi kaller det begravelse til riktig pris.

Hos oss er du i trygge hender med lang erfaring.

«Det skal være oversiktlig for pårørende og se hva de faktisk trenger ved gravferd og hva de skal betale.»

-Glenn Walle Vikøyr.

Gravferdskonsulenter:

 

Glenn Walle Vikøyr – Byråleder/gravferdskonsulent

Glenn har arbeidet i begravelsesbyrå siden 2008, han har bred erfaring med personer i sorg og ulike sorgreaksjoner.

 

Gunvor Vikøyr – Gravferdskonsulent/Kontoransvarlig

Gunvor har utdanning innenfor restaurant, service og HMS og har leder erfaring fra Restaurant kjede. Men har nå jobbet i gravferdsbransjen siden 2012, Gunvor har lang erfaring med behandling av pårørende i alle situasjoner.

 

Solveig Konstanse Algrøy Hjørnevik – Gravferdskonsulent

Solveig har erfaring fra musikkbransjen og er profesjonell solist. Hun har jobbet som musikk lærer og musikk konsulent i Indremisjonsforbundet og har diakonal erfaring i samtale med ungdom med ulike utfordringer.

 

Preben Magnussen  – Gravferdskonsulent 

Preben har lang yrkes erfaring innenfor kunde oppfølging, men er opprinnelig utdannet tømrer/murer. Preben har nå valgt en ny yrkesvei og har startet i gravferdsbransjen i år 2020.

 

Ragnar Vikøyr – Gravferdskonsulent  

Ragnar har jobbet i 15 år innenfor salg og service, men har nå god erfaring og har jobbet innenfor begravelsesbyrå siden 2013.

Vår dekorering

 

Vi har forskjellige utvalg når det gjelder pynting og pårørende kan selv velge hva de ønsker.