Om oss

Bergen Gravferdshjelp er en del av Fana & Fyllingsdalen Begravelsesbyrå. Det ble startet i 2012 av ektepar Glenn Walle Vikøyr og Gunvor Vikøyr.

De hadde et ønske om å gjøre en forskjell i en komplisert bransje med store prisforskjeller. Når noen går bort, skal ikke prislappen på begravelsen trenge å bekymre deg. Vi har komplette løsninger med prisgaranti, hvor vi ordner alt det praktiske og yter personlig service hele døgnet. Også utenfor kontortid.

Ved å forenkle det praktiske i gravferdsprosessen får pårørende mer tid til hverandre og til å møte og bearbeide følelsene som oppstår når noen går bort.

Vi kaller det begravelse til riktig pris.

Hos oss er du i trygge hender med lang erfaring.

«Det skal være oversiktlig for pårørende og se hva de faktisk trenger ved gravferd og hva de skal betale.»

-Glenn Walle Vikøyr.

Gravferdskonsulenter:

 

Glenn Walle Vikøyr – Byråleder/gravferdskonsulent

Glenn har arbeidet i begravelsesbyrå siden 2008, han har bred erfaring med personer i sorg og ulike sorgreaksjoner.

 

Gunvor Vikøyr – Gravferdskonsulent

Gunvor har utdanning innenfor restaurant, service og HMS og har leder erfaring fra Restaurant kjede. Men har nå jobbet i gravferdsbransjen siden 2012, Gunvor har lang erfaring med behandling av pårørende i alle situasjoner.

 

Espen Dalseide – Gravferdskonsulent

Espen har utdanning innenfor økonomi og tidligere bakgrunn som cabin sjef og flyge leder. Har kurs innenfor krisepsykologi. Har mange års erfaring fra gravferds bransjen.

 

Ragnar Vikøyr – Gravferdskonsulent

Ragnar har jobbet i 15 år innenfor salg og service, men har nå god erfaring og har jobbet innenfor begravelsesbyrå siden 2013.

Vår dekorering

 

Vi har forskjellige utvalg når det gjelder pynting og pårørende kan selv velge hva de ønsker.