Om oss

Bergen Gravferdshjelp er en del av Fana & Fyllingsdalen Begravelsesbyrå. Det ble startet i 2012 av ektepar Glenn Walle Vikøyr og Gunvor Vikøyr.

De hadde et ønske om å gjøre en forskjell i en komplisert bransje med store prisforskjeller. Når noen går bort, skal ikke prislappen på begravelsen trenge å bekymre deg. Vi har komplette løsninger med prisgaranti, hvor vi ordner alt det praktiske og yter personlig service hele døgnet. Også utenfor kontortid.

Ved å forenkle det praktiske i gravferdsprosessen får pårørende mer tid til hverandre og til å møte og bearbeide følelsene som oppstår når noen går bort.

Vi kaller det begravelse til riktig pris.

Hos oss er du i trygge hender med lang erfaring.

«Det skal være oversiktlig for pårørende og se hva de faktisk trenger ved gravferd og hva de skal betale.»

-Glenn Walle Vikøyr.

Gravferdskonsulenter:

 

Glenn Walle Vikøyr – Byråleder/gravferdskonsulent

Glenn har arbeidet i begravelsesbyrå siden 2008, han har bred erfaring med personer i sorg og ulike sorgreaksjoner.

 

Gunvor Vikøyr – Gravferdskonsulent/Kontoransvarlig

Gunvor har utdanning innenfor restaurant, service og HMS og har leder erfaring fra Restaurant kjede. Men har nå jobbet i gravferdsbransjen siden 2012, Gunvor har lang erfaring med behandling av pårørende i alle situasjoner.

 

Preben Magnussen  – Gravferdskonsulent 

Preben har lang yrkes erfaring innenfor kunde oppfølging, men er opprinnelig utdannet tømrer/murer. Preben har nå valgt en ny yrkesvei og har startet i gravferdsbransjen i år 2020.

 

Ragnar Vikøyr – Gravferdskonsulent  

Ragnar har jobbet i 15 år innenfor salg og service, men har nå god erfaring og har jobbet innenfor begravelsesbyrå siden 2013.

Vår dekorering – Bildegalleri